Nieuwe fietsen

Investeren in een nieuwe fiets is altijd een langetermijn investering. Wellicht geeft u meer geld uit aan een nieuwe fiets dan een 2e handse fiets, maar op den duur betaald dat zich terug in minder onderhoud en minder slijtage.

Nieuwe BSP Fietsen

Wij hebben een ruime voorraad aan BSP-fietsen. Dit zijn unieke, stijlvolle en een tikkeltje eigenwijze fietsen. Een fiets van uitstekende kwaliteit. Wij zijn premium dealer en daardoor zijn veel van onze BSP-fietsen op voorraad. Wij ontzorgen u volledig en u hoeft alleen te genieten van het moment dat u de fiets komt ophalen tot het moment dat u heerlijk wegfietst. Benieuwd naar onze modellen?

Meest verkochte fietsen

Metropolis, Barista, Seine EVO, Seine Classic en de Voyager zijn er in diverse kleuren, maten en met diverse accessoires verkrijgbaar.

Stads en eigentijds

Ideaal voor alle weersomstandigheden en als extra ook nog anti-lekbanden. Xray, Bold, Boozz, Boa en Seventy-4 geven jou die unieke uitstraling waar je naar op zoek bent.

Stoere kinderfiets

De BSP kinderfietsen zijn veilig, betrouwbaar en ogen stoer. Laat je zoon of dochter veilig en met een goed gevoel op weg gaan met deze gave kinderfiets.

Liever een Batavus of Gazelle?